Una dintre cele frumoase destinații în care am putut să ajung până acum: SANTORINI…și n-o spun doar eu, ci toți care ajung acolo…

 

Este o insulă întimă, foarte vizitată, dar unde îți poți găsi sufletul și liniștea lui. Într-o astfel de vacanță ajungi să te relaxezi, să te bucuri de partener la maxim, să trăiești un apus și un răsărit de neuitat. Plajele sunt uimitoare, de la pietre negre, nisip roșu sau auriu.

 

 

Ce poți vizita în Santorini?

 

  1. Plaja roșie, care este absolut superbă. Aici se poate ajunge cu mijloacele de transport în comun, noi am ales bus-ul local deoarece este ieftin și foarte cozy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. O plimbare seara pe străduțele din Fira, unde orașul vuiește de turiști din toate colțutile lumii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. O poză cu măgărușii, nu recomand plimbarea cu ei, deoarece oamenii nu prea le dau de mâncare și sunt cam agitați. Am auzit numai povești ‘drăguțe’ de la turiști și am preferat să coborâm în port cu funicularul, și să urcăm la pas cele câteva sute de scări până în centrul Firei.

 

4. O cafea și o carte bună (or making plans of life) merg de minune pe plajele din Kamari, fiind foarte liniștite, primitoare și îmbietoare la a asculta marea și vântul care adie ușor.

 

 

 

 

About the author

Madalina Spirleanu(http://madalinaspirleanu.com) -

Similar Posts

Leave a reply

required*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.