Ideea de a pleca la sky înainte de Revelion, a venit odată cu întrebarea: Unde vom face anul acesta Revelionul? ( se întâmpla pe la începutul lunii noiembrie anul trecut)

A fost foarte simplu să vedem ce vom face, am întrebat în familie și printre prieteni ce idei au, și așa s-a născut ideea de a merge cu Nașii la munte în Bulgaria, în stațiunea Bansko la 520 km din București.

Ei schiază, iar nouă ne place să ne dăm cu placa. De Moș Crăciun am primit boots amândoi, așa că ne-am  ne-am luat sky pass pentru 6 zile + plăcile de pe site-ul: http://www.bulgariaski.com/borovets/borovetsskipackages.shtml 

Hotelul l-am ales să aibe neapărat spa, ca după o zi de sky să ne relaxăm acolo la un jacuzzi & saună.

Am plecat pe 29 ianuarie cu mașina, iar în ziua aceea pentru că tot era pierdută am decis să trecem prin Sofia câteva ore. Interesant centrul lor, parcă m-am întors în timp, totul vechi, dar conservat. 

 

 

 

Experiența la munte a fost una interesantă din mai multe puncte de vedere:

 

1. A fost prima vacanță de 7 zile pe care le petrecem efectiv la munte departe de nebunia orașului, am putut schia în fiecare zi (5 din 6, că am vrut odihnă), am văzut care ne sunt limitele: cât putem să schia, cât putem dormi, dar mai ales cât putem să ne depășim fricile.

 

2. Prețurile sun accesibile, varietatea culinară este impresionantă, doar vin oameni din toate colțurile lumii. Am mers în mai multe taverne, se întrec în varietatea culinară și țin cont ca toți clienții să fie serviți impecabil.

    

 

 

3. Domeniul schiabil are 16 instalaţii pe cablu şi multe pârtii variate, cu o lungime combinată de 48 km, până la o altitudine de 2 560 m.

     

 

4. Ne-am făcut prieteni noi în seara de Revelion, iar de atunci 4 zile le-am petrecut alături de ei.

    

 

5. Cel mai frumos foc de artificii pe care l-am văzut a fost pe pârtie ( la ora 00:20) unde toți erau veniți cu șampania să sărbătorească începutul lui 2018, a ținut 30 de minute.

 

6. Priveliști de poveste:

       

 

       

Deși vremea nu a fost în fiecare zi de partea noastră, nu a prea nins, ei au grijă să bage tunurile de zăpadă pentru a asigura turiștilor toate condițiile optime pentru a schia. Mie personal mi-a plăcut mult  această călătorie, o recomand tuturor celor care iubesc sporturile de iarnă.

 

Pe curând,

Mădălina S.

Enjoy your life and make it simple !

Cum a fost în Lisabona aici:

About the author

Madalina Spirleanu(http://madalinaspirleanu.com) -

Similar Posts

Leave a reply

required*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.