Ups and downs, de antreprenoriat și de papionat ! Pe 15 octombrie 2016 s-au împlinit 5 ani de când am început să creez papioane și să pun pe picioare primul meu business: un magazin online adresat domnilor. Este un brand 100% născut din pasiune pentru frumos, un brand 100% românesc, dar și marca înregistrată. Totul a început într-o cameră din cămin pe vremea când eram studentă la Administrarea Afacerilor în cadrul Ase-ului. Totul a început dintr-o joacă la cererea unui prieten din cămin să îi fac câteva papioane colorate, altfel decât cele de pe piață din mătase cu buline, cu lalele…ușor ușor a ajuns la o colecție de 30 de papioane în decursul câtorva luni.

 

14040018_1227768923921603_3114428097741710807_n   butoni-sell-high-buy-low

Am deschis magazinul online la câteva luni pentru că cererea de papioane crescuse, pe online nu era nimeni care să facă papioane colorate, papioane altfel, așadar a fost o oportunitate să deschid un magazin online de papioane la început, pe parcus am venit și cu alte accesorii: batiste, butoni, bretele, șosete etc.

papion-ceremonie

 

 

 

papioane-ceremonie-burgundy

 

papioane-ceremonie

Cum este acum față de atunci? Bună întrebare: pe an ce trece am reinventat totul, inclusiv am deschis timp de 1 an jumătate un atelier cu showroom în Cișmigiu, însă am decis că e mai bine să fiu online 100% și să trimit coletele de acasă. În timpul liber merg la cursuri de comunicare și PR. Mă ocup în prezent de tot ce înseamna accesorii, dar și de cele 2 pagini de facebook: Madalina Spirleanu & Papioane handmade.

 

 

Cu drag,

Mădălina Spîrleanu

About the author

Madalina Spirleanu(http://madalinaspirleanu.com) -

Similar Posts

Leave a reply

required*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.