Adorăm imprimeurile şi se pare că nu suntem singurii! Sezon după sezon, designerii aduc în prim plan cele mai inventive imprimeuri pentru a crea outfit-uri cu adevărat unice!

Bulinele sunt lait-motivul sezonului de primăvară/vară, iar noi nu ne puteam bucura mai tare de acest trend. Vesele şi jucăuşe, bulinele au calitatea de a te binedispune instantaneu, de îndată ce le adaugi ţinutei tale.

Pentru sezonul actual, Dolce & Gabbana şi Chloe le-au readus în centrul atenţiei, atât în ţinute foarte feminine, cât şi în abordări cu influenţe androgine.

Buline MS

Papioanele nu rămân mai prejos şi vin să completeze ţinutele de primăvară cu imprimeuri cu buline, în diferite variante cromatice.

bulin35                    Papion buline Papion mov cu buline

 Alături de ele, v-am pregătit şi o ediţie limitată de bretele, pe care le puteţi purta alături de papionul îmbulinat sau singure, în ţinuta aleasă. In egală măsură, dacă vreţi să menţineţi centrul atenţiei pe bretelele inedite, s-ar putea să vă surâdă ideea unui papion uni, simplu şi complementar accesoriului cheie al ţinutei, bretelele.

8 buline 7 buline 6

Noi sperăm că vă plac şi că vă vor însoţi voioase în primăvara aceasta, dar şi în sezoanele următoare!

Pentru comezi şi detalii, click aici: madalinaspirleanu.com

 

 

 

 

 

 

 

 

About the author

Similar Posts

Leave a reply

required*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.