Povestea cu tendinţele poate să fie o capcană din care cu greu poţi ieşi. In marea de propuneri, de sezoane şi de prezentări, trendurile se pierd adesea într-un haos greu de imaginat.

Totuşi, în timp ce tendinţele sunt atât de ameţitoare. sunt câteva direcţii ale modei uşor de urmărit. Cromatica este una dintre acestea. Dacă te aliniezi vestimentar la culorile în tendinţe, îţi va fi mai uşor să îţi integrezi ţinutele în peisajul modei actuale.

Pentru că subiectul nostru de astăzi este culoarea anului 2015 – Marsala – am pregătit pentru tine câteva piese care vor da un plus ţinutei alese şi vor transforma chiar şi un look simplu, într-unul cool şi modern.

marsala 1

Ce trebuie să ştii despre culoarea anului 2015, desemnată de Institutul Pantone? Marsala este o nuanţă delicată de grena-mov, ce se impune prin eleganţă, dar totodată prin aerul misterios pe care îl imprimă. Suficient de matur, dar şi suficient de sexy, Marsala este o declaraţie de personalitate, făcută subtil de cel sau cea care o poartă.

Incă de când am zărit pentru prima dată acestă nuanţă, m-am declarat un fan înfocat al ei, atât pentru ţinutele de zi, cât şi pentru seară, pentru vară sau iarnă.

Colecţia actuală Mădălina Spîrleanu cuprinde piese cheie ale brandului – papioane handmade, butoni şi bretele – derivate în culoarea anului, în varianta uni sau cu imprimeu.

marsala 2

Pentru ca este vară, îţi recomand să asortezi nuanţei Marsala tonuri nude, de bej (pe texturi ca inul, bumbacul) sau denim, în ce versiune cromatică doreşti (bleu deschis, indigo, denim clasic).

marsala 3

Dacă îţi fac cu ochii accesoriile noastre, atunci te invit la shopping în magazinul online. Papioanele pot fi achiziţionate de aici şi aici, bretele marsala se găsesc aici, iar butonii pot fi cumpăraţi de aici.

 

Papion self-tie marsala cu dungi Papion marsala cu albastru Papion gri cu dungi roşii

Papion self-tie marsalaPapion marsala cu imprimeu aztec Papion marsala cu imprimeu aztec 3

 

About the author

Similar Posts

Leave a reply

required*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.