Am tot amânat momentul acestui articol, pentru că a fost o perioadă a schimbărilor în viața mea, așa că azi am zis ca asta e o zi perfectă pentru o cafea și o poveste.

San Francisco Company – München

Oficial sunt mutată în München de vreo două săptămâni. Am lăsat pe mâini bune afacerea, iar eu administrez totul de la distanță. Cum timpul este de partea mea, am zis să scriu mai mult despre călătoriile și experiențele mele, cine știe cumva poate vă inspiră și vă încurajează să faceți noi aranjamente în viață. Aproape în fiecare dimineață caut o cafenea nouă pentru a lucra ..dar printre preferatele mele este aceasta: San Francisco Company. După ce termin lucrurile administrative, ies la o plimbare prin oraș, iar Marienplatz it is always a good idea. Mereu găsesc idei pentru petrecerea timpului aici: fie caut materiale, fie caut o locație nouă, fie vizitez un shop, fie caut un parc mișto..nicio zi nu seamănă cu alta.

Prima vizită la München a fost în toamnă, anul trecut și a fost dragoste la prima vedere. Este în partea de sud a Germaniei și este orașul cu cele mai multe zile de soare și de concediu față de restul orașelor nemțești.


– Marienplatz –


Spre exemplu duminica trecută am descoperit dealurile și Arena Allianz, unde se țin meciurile lui FC Bayern Munchen, and guess what mereu se pot vizita atât muzeul cât și Arena. O zi petrecută în zonă trece ca vântul…

Zilnic oamenii se plimbă cu bicicleta, scot cățel, purcel, tot familionul la alergat, la jocuri de tot felul prin natură, sau la un picnic cu o bere bună…mai ales dacă soarele își face apariția pe cer, nimeni nu stă în casă..

Primele 2 săptămâni petrecute în München au fost interesante, s-au lăsat cu activități de recunoaștere locală, somn, poze, citit, etc…chestii de calitate. Încă mai am nevoie de timp pentru acomodare, mai ales cu vorbitul în germană, trebuie să admit, la 30 asta a fost o adevărată provocare a vieții…dar îmi place!!!

Photo credit: Mădălina Spîrleanu

Japanischer Garten – este o grădină printre multitudinile de grădini din Munchen unde poți să-ți tragi sufletul după o zi nebună…aici oamenii vin și aleargă, își scot copiii sau se plimbă pur și simplu. Natura este bine păstrată, chir ocrotită…de nemți. Următoarele pe listă sunt: English Garten, Hirschgartner, Botanischer Gartner…plus Biergarten-urile, unde vii cu mâncarea de acasă, faci picnic și cumperi doar băutura.

– Japanischer Garten-

Mai am multe povești pentru voi și sper să ne reauzim curând. Următoarea experiență despre care vă voi povesti va fi Budapesta, un oraș al contrastelor și al surprizelor plăcute.

Cu drag,

Mădălina S.

About the author

Madalina Spirleanu(http://madalinaspirleanu.com) -

Similar Posts

Leave a reply

required*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.