poza atelier

poza atelierPentru ca ne-am dorit încă de la început un colţişor al nostru, în care papioanele Mădălina Spîrleanu să prindă contur, showroom-ul a fost gândit pas cu pas pentru a reprezenta atât spaţiul de lucru, biroul nostru deci, cât şi un loc de relaxare şi de primire a clienţilor noştri.

DSC_0177

DSC_0171

DSC_0175

Pentru că mulţi dintre voi ne cunosc doar din mediul online, am vrut de această dată să vă împărtăşim o parte din universul papioanelor lucrate manual.

EI bine, aici ne găsiţi în fiecare zi, fără excepţie. Atelierul de lucru, unde îşi au locul “ustensilele specifice” este zona noastră preferată, însă alături de el, în zilele călduroase, ne delectăm pe terasa cu vedere direct în parcul Cişmigiu.

DSC_0190

Aparent boem, dar extrem de bine organizat, primitor şi mereu dornic de poveşti, showroom-ul papioanelor vă aşteaptă şi pe voi să îi treceţi pragul. Ca bonus, vă promitem o grămadă de accesorii deosebite, o cană din cel mai bun ceai şi mai nou, pentru clientele noastre, posibilitatea de a proba cele mai chic cămăşi create de partenerii noştri de la Pineberry!

DSC_0180 DSC_0172 DSC_0178

Ce spuneţi, când vă aşteptăm?

About the author

Similar Posts

Leave a reply

required*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.