Se apropie Sărbătorile Pascale, vine o mini-vacantă bine-meritată, atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici!

Motiv pentru care ne-am decis să vă dezvăluim unul dintre cele mai dragi shooting-uri pe care le-am realizat pentru brandul Mădălina Spîrleanu.

Astăzi vi-l prezentăm pe Lucian, un client tare dulce şi fidel, care a fost tare curios să încerce toate accesoriile de care dispunem în showroom.

DSC_0795

Si când spunem toate, ne referim la papioane pentru copii, la bretele colorate pentru copii, la pălăriile pentru adulţi, dar şi accesoriile deco – feţele de pernă – de care nu s-a putut deslipi preţ de câteva minute.

Pentru că noi ne-am îndrăgostit de Lucian, cum şi el se pare că s-a îndrăgostit de accesoriile Mădălina Spîrleanu, am decis că este cel mai potrivit model pentru colecţia de accesorii pentru băieţei.

Aceasta a luat naştere din dorinţa de a le oferi o alternativă inedită şi celor mai tineri gentlemani, astfel că printre propunerile shop-ului Mădălina Spîrleanu se află şi mini-papioane (uni, cu imprimeuri sau croşetate) şi o selecţie veselă de mini-bretele.

DSC_0784

DSC_0805

Lucian s-a distrat tare şi a ales câteva modele pe care le va purta în primăvara aceasta, pe care le poţi vedea şi cumpăra online de la http://madalinaspirleanu.com/produse/papioane/papioane-pentru-copii/

DSC_0836

 DSC_0829DSC_0822

About the author

Similar Posts

Leave a reply

required*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.