Gala MET a ținut tot globul pasionat de showbiz și modă cu sufletul la gură! Unul dintre cele mai cunoscute evenimente ale anului, ce reunește celebrități din toate colțurile lumii: cântăreți, actori, stiliști, designeri de modă, etc.

Anul acesta, tema galei a fost China, iar celebritățile au încercat să se apropie cât mai mult de această idee, prin ținute, coafură sau accesorii.Dacă outfit-urile feminine au ținut capul listei presei internaționale, noi ne orientăm spre ținutele abordate de vedetele masculine.

Neil Patrick Harris and David Burtka

 

Fracurile rândunică au fost printre cele mai abordate propuneri vestimentare, în ton cu evenimentul, urmate de tuxedo-uri clasice.

Accesoriile, căci acolo vrem să ajungem, au fost în mare majoritate PAPIOANE: fie ele albe, negre sau imprimate, domnii celebrii ai lumii au ales cele mai rafinate papioane pentru a le completa ținutele de gală.

papioane met gala

 

L-am remarcat în mod special pe George Clooney, un simbol perpetuu al eleganței masculine, asortând un papion alb fracului sau, papion purtat pe o cămașă din același alb imaculat ca accesoriul. Dwayne Wade i-a urmat exemplul, optând tot pentru un papion elegant alb purtat cu o cămașă albă.

Adrien Brody

 

Ne-a plăcut tare și de Adrien Brody, care  mers pe varianta unui papion închis la culoare, din catifea, pentru a se asorta perfect cu textura sacoului purtat, cu un imprimeu elegant pe nuanțe de grena, verde și negru.

Mario Testino enhanced-407-1430783824-12859E45D00000578-0-image-m-23_1430882511487

 

 

 

 

 

 

 

Sper că v-am convins că papioanele sunt MUST HAVE-ul ținutelor elegante, indiferent de loc, vârstă, silueta, etc.

Nouă ne-au plăcut tare propunerile pe care le-am admirat la Gala MET și ne-au inspirat pentru viitoarele modele de papioane Mădălina Spîrleanu.

 

 

About the author

Similar Posts

Leave a reply

required*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.