Vizionând propunerile vestimentare pentru anul în curs, fie că vorbim despre sezonul de primăvară/vară, fie despre cel de toamnă/iarnă, am remarcat o mulţime de papioane integrate în ţinutele feminine ale caselor celebre.

Chanel, una dintre cele mai celebre case de modă, face apel în sezonul următor la accesorii tipic masculine pentru a pigmenta outfit-urile destinate reprezentantelor sexului frumos. Papioane delicate, fine, negre, completează perfect ţinutele în combinaţia cromatică preferată a casei: alb şi negru.

Papion self tie albastru Papion-self-tie-gri

 

 

Purtate ca atare sau desfăcute, este clar că în lunile următoare, papioanele îşi revendică locul de cinste în garderobă şi vin să adauge un certain je ne sais quoi întregii apariţii.

Papioanele self-tie sunt cele mai potrivite pentru a condimenta piesele vestimenatare cheie ale momentului, motiv pentru care noi îţi propun câteva variante versatile, pe care le poţi adapta uşor pieselor din propria garderobă.

Variantele cromatice diferă, de la o paletă de nuanţe vibrante, până la unele neutre sau cu imprimeuri, pentru ca fiecare să îşi găsească cel puţin un papion preferat ( nu ne supărăm dacă sunt mai multe 🙂 )

Papion self-tie roşu (2)

Pentru mai multe modele, te invităm pe shop-ul online: http://madalinaspirleanu.com/produse/papioane/papioane-self-tie/

About the author

Similar Posts

Leave a reply

required*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.