Am avut nevoie de o săptămână să mă dezmeticesc după cele 4 zile de Avventura în Calabria: 07-10 iunie 2018, o escapadă organizată de Raluca(Naked PR) și Maria(Yoga teacher). Inițial când mi-a sosit invitația pe mail, am zis că nu e momentul pentru o pauză, scuze, scuze și iar scuze..dar soțul meu mi-a zis: hai, își fac eu cadou această călătorie și mergi. Zis și făcut, ce a urmat: 4 zile nebune, aventuroase, inedite, m i n u n a t e, splendide…Habar nu aveam că voi avea parte de cel mai fain început de vară.

 Primirea gazdelor: Ana, Francesca, Francesco, cu care am interacționat și personal, m-au dat pe spate: în fiecare cameră am avut cafea, dulceață de mandarine și pâine crocantă făcută în casă. Am pus de o cafea cu fetele mele, Cris & Mari și am păpat cea mai faină dulceață de casă. Țin să menționez că a urmat un festin pe cinste, o primirea fabuloasă cu mâncare făcută în casă…efectiv curgeau platourile și cu siguranță am gustat din tot tot. Cum să omit de turta făcută de bunica de 91 de ani..m-au fermecat acești oameni, care păstrează tradițiile familiale intacte și se implică fiecare membru în organizare.

View-ul a fost unul de poveste: în fiecare dimineață am ieșit pe balcon să privesc marea și natura, cât vedeai cu ochii. Ferma la care am stat era între măslini și totul era absolut superbisim.

   

 

 

Plimbarea prin Matera a fost una inedita, întrucât am avut parte de un ghid turistic pasionat și am aflat o sumedenie de lucruri, după care am luat prânzul italienesc la un local intim, dar cu o mâncare foarte bună. Mi-am luat un tricoualb cu cactuși cu flori pufoase ( proud,very proud),am prins o ploaie torențială și ne-am ales cu o umbrelă foarte colorată cu ccare am câștigat la categoria cea mai bună fotografie făcută în Matera, ta-na-na-na:

 

    O Doamne am atâtea să vă povestesc, este pentru prima oară când merg în sudul Italiei ( Calabria – Matera – Altomonte – Amendolara) și m-am îndrăgostit ireversibil de aceste locuri, de oamenii de acolo și de mâncare…vai, dar ce mâncare bună…iar Barbieri, ne-a oferit cea mai tare experiență culinara la el la restaurant(în Altomonte) unde de curând a primit o stea Michelin. Am mâncat de la floare de dovlecel pane, zucchini pane, etc până la dude albe servite pe o frunză de dud.

 

 

 

Diminețile le-am început într-un mare fel, cu Maria, care ne-a întrodus în tehnicile yoga și am practicat pe malul mării la 07.30, absolut superb, am simțit energia cum mi-a invadata tot corpul și dupa 2 zile eram ca nouă, să nu mai zic ca buna dispoziție era ca la ea acasă…

Eșarfele din colecția mea au fost tare apreciate(apoi colegele mele au insistat să își cumpere) la atelierul unde am învățat câte ceva despre ele: istorie & tehnică.

 

Colegele mele pe parcursul acestor 4 zile au fost dintre cele mai rafinate și deosebite persoane, alături de care am clipe de neuitat. Le mulțumesc pe această cale tuturor, că mi-au îmbogățit viața și mi-au adus bucurii. Denisa, a fost cea mai mică dintre noi și m-a învățat că trebuie să îndrăznesc mai mult în business, să ies mai mult în față și să nu îmi fie frică să-mi întrec limitele în fashion mai mult, să fiu mai stilish…

 

 

 

 

photo credit: Vali Bărbulescu

 

PS: am uitat să vă spun că am avut ua dintre cele mai faine surprize, l-am cunoscut în carne și oase, pe Vali Bărbulescu, un super tip. Am învățat o grămadă de lucruri de la el pe fotografie: să fim autentici, să nu ne fie frică de noi înșine without make-ul and filter.

 

 

About the author

Madalina Spirleanu(http://madalinaspirleanu.com) -

Similar Posts

Leave a reply

required*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.