Întotdeauna mi-au atras atenția șosetele bărbaților, fie că vorbim despre o ținută casual sau despre un costum elegant, o pereche de șosete bine aleasă, inedită, surprinzătoare, mi-a captat mereu interesul.

De aceea, am constatat de-a lungul timpului 2 aspecte:

Primul, că oferta disponibilă pe piață este destul de săracă. Sunt prea puține modele și variante cromatice pentru cei ce își doresc cu adevărat ceva inedit.

Al doilea aspect este acela că, și în cazul în care diversitatea există, clienții sunt sunt în continuare foarte timizi și prea puțin deschiși la o ușoară extravaganță vestimentară.

 

Şosete negre cu bulinuţe verzi Şosete Paisley  Şosete cu dungi mov Şosete cu fluturi

Astfel, din dorința de a îmbina punctele 1 și 2, de a crea modele interesante de șosete, dar și de a încuraja clienții să facă un pas în plus în fața unui stil vestimentar personalizat, brandul Mădălina Spîrleanu aduce mereu în colecțiile sale modele speciale de șosete (SHOP aici).

 

Şosete negre cu imprimeu Paisley              Şosete albastre cu fluturi bleumarin            Şosete negre cu floriceleŞosete negre cu pătrate colorate

In sezonul acesta, imprimeurile sunt vedetele incontestabile ale șosetelor pe care le propunem: modele grafice, print-uri florale sau tot felul de desene felurite, inspirate din natură, promit să tranforme și cele mai simple ținute în apariții intrigante.

Alături de modelele pe care ți le propunem, m-am gândit ca te-ar putea ajuta și câteva imagini cu idei de asortare (uneori, partea cea mai grea este să îți imaginezi vizual o asortare). Așadar, inspirație de mai jos îți va servi drept exemplu pentru propriile alegeri:432f98489ab73aff989676150e00dad4

 

58c40561233eacc1e9b4f6212effa0d8 a018296e82ed47384773cfa5623bc6ef

About the author

Similar Posts

Leave a reply

required*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.