Sunt mare admiratoare a naturii și iubesc ieșirile în aer liber. Weekend-ul trecut am fost pe la bunicul meu împreună cu familia să îi urăm LA MULȚI ANI în avans( ziua lui fiind pe 8 februarie) pentru cei 77 de ani. A fost un prilej minunat de a face cîteva poze frumoase cu accesoriile lucrate de curînd, dar și cu o colecție capsulă de sacoșe oltenești.

 

la cafea cu papionaș                  La cafea

Papioane self-tie Mădălina Spîrleanu    Papion self-tie bleumarin     Papion self-tie Paisley   Papion self-tie bleumarin cu pete colorate IMG_8700   IMG_8795  IMG_8727   IMG_8733

Vremea a fost tare plăcută cu soare, primele raze după cîteva zile ploioase. Nimic nu se compară cu ea și cu aerul proaspăt și iarba care dorește a se face vizibilă. Papioanele au fost admirate de cer și de natură.

IMG_8801

Revenind la viața simplă de la țară, pot spune decît atît că este frumoasă, nu ai timp să te plictisești, mereu este ceva de făcut. Bunicul locuiește în aceeași localitate de cînd s-a născut și mereu ne povestește de vremurile grele prin care a trăit, însă este o persoană puternică și nu se lasă bătut. Are 2 Dacii, una 1310 i și o Dacia papuc, cu prima merge la tîrg în fiecare vineri și pe a doua o folosește la cărat boabe, lemne, ș.a.m.d. Este activ și plin de viață. I se mai face dor de mamaie, însă niciodată nu se plînge de singurătate, ne sună mereu cînd are chef de vorba.

IMG_8752   IMG_8695   IMG_8779

O zi plăcută ca una din viața mea !

Pupici

(c ) Photo credit: Mădălina Spîrleanu – din arhiva personală

About the author

Madalina Spirleanu(http://madalinaspirleanu.com) -

Similar Posts

Leave a reply

required*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.